Αρχική σελίδα    |     Προσθήκη οδηγού    |     Κάλεσε φίλους    |     Γίνε μέλος    |     Διαφημιστείτε    |     Αναζήτηση Ξενοδοχείου
 
 
Όνομα χρήστη   
Κωδικός   
Απομνημόνευση κωδικού  
    Ξέχασες τον κωδικό σου;
 
 
 
Επιλογές
Κατηγορίες
Συναφείς προορισμοί
Επιπλέον προορισμοί από τον χρήστη ΚΕΛΕΣΟΣ
Follow travelplorer on Twitter

Ταξιδιωτικός oδηγός για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ

 
προστέθηκε από ΚΕΛΕΣΟΣ ,ηλικία 43
Ήπειρος: Ευρώπη
Χώρα:     Ελβετία
Θες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Γράψε την δικιά σου εμπειρία εδώ!
 Μοιράσου το

  Πληροφορίες  
  Κλίμα - Πότε να πάτε   Πρόγνωση καιρού
 
Στους καταρράκτες πιστεύω ότι μπορείς να τους επισκεφτείς όλο το χρόνο.Εμείς πήγαμε γύρω στις 20 μαρτίου.Είχε σχετικά καλό καιρό χωρίς πολύ κρύο και το πιο συμαντικό ήταν ότι δεν έβρεχε.Το άσχημο ήταν ότι δεν είχε καραβάκια για βόλτα.Μάλλον τον Μάρτιο δεν πραγματοποιούνται βόλτες.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Τοποθεσία  
 
Βρίσκεται στα βόρεια της Ελβετίας δίπλα στην πόλη Σαφχάουζεν.Είναι στα σύνορα με την Γερμανία.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Πώς να φτάσετε   Χάρτης
 
Εμείς είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο και πήγαμε εκδρομή μονοήμερη από την Λουκέρνη.Είναι περίπου 110χλμ.και περίπου 50χλμ από την Ζυρίχη.Το βρίσκεις εύκολα αφού οι πινακίδες για το συγκεκριμένο μέρος βοηθούν.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Χρήμα  
 
Το επίσημο νόμισμα είναι το Ελβετικό φράγκο.Η αναλογία τότε ήταν περίπου 1ε-1.45ελβ.φρ.Εμείς κάναμε συνάλλαγμα από Ελλάδα.Όταν χρειάστηκε έκανα συνάλλαγμα στη Λουκέρνη,δεν είχε διαφορά η αναλογία με αυτη που είχα κάνει στην Ελλάδα.Συνάλλαγμα έκανα στα SUPER MARKET COOP.Μην το φοβηθείτε επειδή είναι market.Είχε καλές ισοτιμίες.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Αξιοθέατα  
  Φυσικά τοπία  
 
Για να τους θαυμάσεις πρέπει να πας από την νότια πλευρά για να τους έχεις απέναντι σου΄στην όχθη του ποταμού.Εκεί έχει και πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα.η θέα από εκεί είναι φανταστική για τους μεγαλύτερους καταρράκτες τις ευρώπης.Νομίζω οτι η περιγραφή είναι πολυ φτωχή σε σχέση με το θέαμα που αντικρύζεις.Μου έκανε εντύπωση και ένα ρεστοράντ το οποιό βρίσκονταν στον αέρα πάνω από τις όχθες του Ρήνου και από εκεί είχες στο πιάτο τους καταρράκτες.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Άλλα αξιοθέατα  
 
Μας έκαναν εντύπωση κάποια σπίτια που βρίσκοταν σε ένα βράχο απέναντι απο τους καταρράκτες,με μεγάλα μπαλκόνια(για Ελβετία που δεν βρίσκεις εύκολα),με κήπο και από έξω ακριβώς στα 5 μέτρα πέρνουσε το τρένο.Είναι περιτό να πώ για την θέα που είχαν τα συγκεκριμένα σπίτια.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Ρομαντισμός  
Νομίζω ότι τέτοια τοπία φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους.Έτσι συνέβη και με εμάς.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία
  Διαδρομές  
  Εντός  
 
Έχει μία πολύ ωραία διαδρομή απέναντι μετά το πάρκινγκ.Είναι λιγάκι ανηφορικά αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο γιατί η διαδρομή είναι μέσα στα δέντρα και με τον ήχο των καταρρακτών είναι ο ιδανικός συνδιασμός.
  Εντυπώσεις  
Είναι ένα μέρος σπάνιας φυσικής ομορφιάς.Εάν πάτε για διακοπές στη Ζυρίχη,στη Βασιλεία ή ακόμα και στην Λουκέρνη όπως εμείς,μην σκεφτείτε την απόσταση ούτε το πώς θα πάτε.Θα το μετανοιώσετε.
Διάβασε 1 ακόμα εμπειρία

 
Ήπειρος Χώρα
Προορισμός
 
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων     |     Ποιοι είμαστε     |     Επικοινώνησε μαζί μας     |     Όροι Χρήσης     |     TravelPlorer mobile


TravelPlorer  © 2007