Αρχική σελίδα    |     Προσθήκη οδηγού    |     Κάλεσε φίλους    |     Γίνε μέλος    |     Διαφημιστείτε    |     Αναζήτηση Ξενοδοχείου
 
 
Όνομα χρήστη   
Κωδικός   
Απομνημόνευση κωδικού  
    Ξέχασες τον κωδικό σου;
 
 
 

Aegean - Νέα δρομολόγια και αύξηση πτήσεων προς Ρωσία
Προστέθηκε στις 13/03/2013  Μοιράσου το
Κατηγορίες:  ΠροσφορέςΜετακινήσεις
Η Aegean ανακοίνωσε 2 νέους προορισμούς (Κίεβο και Μπακού) και περισσότερα δρομολόγια προς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη. Στους παραπάνω προορισμούς θα υπάρχει έκπτωση 15%.
Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα και Λάρνακα προς Κίεβο, Από Αθήνα προς Μπακού, από / προς Αθήνα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο και Θεσσαλονίκη προς Μόσχα και από/προς Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη προς Αγία Πετρούπολη- για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή με εξαίρεση το δρομολόγιο από το Μπακού προς την Αθήνα. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 16/03/2013 για πτήσεις με την Aegean από 01/04/2013 έως και 30/06/2013. Η έκπτωση 15% πραγματοποιείτε επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 15%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο www.aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Οι Πτήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη προς Αγία Πετρούπολη ξεκινούν στις 27/04. Οι Πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αγία Πετρούπολη ξεκινούν στις 31/05. Οι Πτήσεις από Ρόδο προς Αγία Πετρούπολη ξεκινούν στις 01/05. Οι Πτήσεις από Καλαμάτα προς Μόσχα ξεκινούν στις 31/05. Οι Πτήσεις από Κέρκυρα, Κως προς Μόσχα ξεκινούν στις 27/04. Οι Πτήσεις από Ηράκλειο, Ρόδο προς Μόσχα ξεκινούν στις 07/04. Οι Πτήσεις από Αθήνα προς Μπακού ξεκινούν στις 28/05.
Διάβασε τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα
*** Η ευθύνη των προσφορών ανήκει αποκλειστικά στις επιχειρήσεις. Το Travelplorer.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη εάν διαπιστωθεί οτι κάποια προσφορά δεν ισχύει όπως προβάλλεται. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για την άμεση ενημέρωση του Travelplorer.gr και την απομάκρυνση της προσφοράς, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της επιχείρησης.
 


 
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων     |     Ποιοι είμαστε     |     Επικοινώνησε μαζί μας     |     Όροι Χρήσης     |     TravelPlorer mobile


TravelPlorer  © 2007