Αρχική σελίδα    |     Προσθήκη οδηγού    |     Κάλεσε φίλους    |     Γίνε μέλος    |     Διαφημιστείτε    |     Αναζήτηση Ξενοδοχείου
 
 
Όνομα χρήστη   
Κωδικός   
Απομνημόνευση κωδικού  
    Ξέχασες τον κωδικό σου;
 
 
 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων TravelPlorer
Το Travelplorer.gr σέβεται απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη. Η συλλογή στοιχείων και πληροφοριών διαμέσου αυτής της ιστοσελίδας θα γίνεται μόνο με τους τρόπους που περικλείονται σε αυτή τη Δήλωση. Η Δήλωση αυτή έχει ισχύ αποκλειστικά για τις πληροφορίες και τα στοιχεία που συλλέγονται από το Travelplorer.gr.
Μέρος Ι Συλλογή Πληροφοριών

Το Travelplorer.gr συλλέγει πληροφορίες σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη φάση της εγγραφής νέου μέλους είναι: όνομα, επώνυμο, φύλο, εθνικότητα, ημερομηνία γέννησης και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη δυνατότητα (στην ενότητα Κάλεσε φίλους), όπου όποιος χρήστης επιθυμεί μπορεί να προσκαλέσει φίλους του να επισκεφτούν το Travelplorer.gr εισάγοντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους..

Σας γνωρίζεται ότι το Travelplorer.gr χρησιμοποιεί «cookies». Πρόκειται για ένα μικρό αρχείο κειμένου το οποίο τοποθετείται από το server μας στο σκληρό δίσκο του χρήστη ώστε να λειτουργήσει ως ένα μοναδικό αναγνωριστικό.Τα «cookies» μας ΔΕΝ έχουν ημερομηνία λήξης και ΔΕΝ συλλέγουν πληροφορίες ταυτότητας.

Μέρος ΙΙ Αξιοποίηση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών με βάση το ιστορικό περιήγησης τους στην ιστοσελίδας μας. Δεν συμπληρώνουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με στοιχεία από άλλες πηγές.

Οι χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή θα παραλαμβάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια ενημερωτική επιστολή και επιπρόσθετες ενημερώσεις σχετικά με τις νέες διαθέσιμες υπηρεσίες μας. Από σεβασμό προς τους χρήστες παρέχουμε τη δυνατότητα ουδεμίας ανωτέρω ενημέρωσης, κατόπιν αιτήματος του χρήστη.

ΔΕΝ μοιραζόμαστε στοιχεία και πληροφορίες με τρίτους.

Διαθέτουμε συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Σας συμβουλεύουμε ωστόσο όταν τις επισκέπτεστε να διαβάζετε πρώτα τις αντίστοιχες Δηλώσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ενδέχεται να διαφέρουν από τη δική μας.

Μέρος III Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους στοιχεία και μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για κάθε λάθος που εντοπίζουν και για κάθε μεταβολή που επιθυμούν.

Μέρος IV Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Οποτεδήποτε και οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το Travelplorer.gr. Δεσμευόμαστε ότι θα αντιμετωπιστεί εντός 24 ωρών από λήψεως.

Μέρος V Αλλαγές στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή/και στη διαχείριση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων θα ενσωματωθεί στην παρούσα Δήλωση, στην αρχική σελίδα και σε κάθε άλλο σημείο που θα θεωρήσουμε κατάλληλο ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για τις πληροφορίες που συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις τις γνωστοποιούμε. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Δήλωσης οποιαδήποτε στιγμή, για αυτό μην παραλείπετε να την επισκέπτεστε συχνά. 
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων     |     Ποιοι είμαστε     |     Επικοινώνησε μαζί μας     |     Όροι Χρήσης     |     TravelPlorer mobile


TravelPlorer  © 2007